UA-156483754-1

Wij zijn een fietsclub voor recreatievellingen waarbij het onze bedoeling is om op een vriendschappelijke en sportieve manier samen te fietsen met als motto: samen uit samen thuis. Deze club is gegroeid vanuit het idee om met een aantal mensen samen te gaan fietsen. Initieel is de club ontstaan in het gehucht “Rode” te Glabbeek, wat ineens ook een inspiratie was voor de naam. Sinds 2020 hebben we echter een andere vertrek- en aankomstplaats, namelijk aan de Glazuur in Glabbeek.

 

We starten ons fietsseizoen van begin april tot eind september. Op zondagochtend starten we onze wekelijkse gevarieerde fietsritten om 9 uur op onze vaste startplaats.

We fietsen in 1 groep, maken samen ook nog wat plezier onderweg en genieten van onze fietstochten op een gematigd tempo. We genieten samen van onze fietstochten met de koersfiets, de gewone fiets en zelfs de elektrische fiets. Ook zijn alle leeftijden welkom!

 

Fiets je graag en zou je liever je kilometers niet meer alleen rijden, dan nodigen we je graag uit om eens te komen proefrijden.

Een ding is zeker: samen fietsen is leuker dan alleen!

 

Naast onze zondagse ritten organiseren we als club ook nog 2 events per jaar. Enerzijds hebben we aan het begin van de zomervakantie onze Vakantie Toertocht. Dit is een fietstocht waarbij de deelnemers op individuele basis een vooraf afgepijld parcours (met bevoorrading) kunnen volgen. Zo kan iedereen sportief genieten van het uitdagende Hageland. In het najaar hebben we nog een tweede evenement, namelijk ons Mosselfestijn. Meer info over de evenementen kan je terugvinden door op de namen te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Voor meer info kun je terecht bij  

  Greta Van Winkel, 0496/866439